Conmoto
conmoto-decoratie
conmoto-zitmeubels-hout-modern
conmoto-tafels-kantoor-hout

Conmoto

 • sorteren op Positie
  Levertijd Positie Naam Prijs aflopend Prijs oplopend
 • producten per pagina 64
  32 64 128
Filteren
 • Designer
 • Prijs
  120 - 3390
 • Kleur
 • Materialen
 • Houtsoort
 • Maat
 • Levertijd
 • Zitplaatsen
 • Kenmerken
 • Vormen
Scroll to top

Het onmiskenbare uit Westfalen: CONMOTO

Er zijn meubelfabrikanten, die voor een onmiskenbaar design staan. Conmoto is een van deze. Sinds 1998 ontwikkelt het bedrijf onverwisselbare meubels, interieur accessoires en conceptionele meubel series voor binnen en buiten. Of het nu om tafels, banken of fauteuils gaat of om haard toebehoren of tuin accessoires, de producten fascineren door pure esthetiek en hun hoge herkenningswaarde. Het geheim van het karakteristiek Conmoto design: rechte lijnen en moderne, elegante vormen.

 

De klassieker: de collectie Riva

De Riva collectie staat als echte klassieker van Conmoto bekend. De rechte lijnvoering en het simpele purisme worden met de hoogste aanspraak aan de materiaal kwaliteit verbonden. Producten zoals de Riva tafel, die trouwens in verschillende afmetingen verkrijgbaar is, de Riva bank of de Riva fauteuil zijn vervaardigd van weerbestendig hoogdruk laminaat en dus ook als exclusieve tuinmeubels heel populair.   

 

 Klaar, duidelijk, zelfbewust: de Tension serie

De Tension serie is een nieuwere en even overtuigende collectie van Conmoto. Net zoals bij de Riva collectie wordt ook bij deze serie het typisch Conmoto design principe gevolgd: Klaar, duidelijk, zelfbewust zijn bijvoorbeeld de Tension tafel of de Tension bank met rugleuning.

En de Tension serie zet zelfs innovatieve accenten. De massief teakhouten traverse is bijvoorbeeld zowel functioneel als esthetisch opmerkelijk. En ook bij de materialen van deze out- en indoor collectie vertrouwd Conmoto niet alleen op bekende materialen: Wegens de hoge eisen aan de duurzaamheid van de producten heeft Conmoto expres voor de Tension serie een nieuwe meubel constructiemateriaal ontwikkeld, het Colour Compact Laminat.

De ontwikkeling en productie vindt bij Conmoto vooral in Duitsland plaats. 95% van de meubels en interieur objecten worden van ervaren ambachtsmannen in de productiebedrijf in Westfahlen vervaardigd. Dit waarborgt tevens de hoge kwaliteit van materiaal en productie, en ook kan er aan de criteria van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden voldaan.

 

Rechte lijnen, rechte dingen

Zo regionaal vervlochten Conmoto ten opzichte van zijn productieplaats is, zozeer vinden wij bij de productdesigners een internationaal renommee. Conmoto werkt samen mit notabele designers, die weliswaar alle in Duitsland zijn geboren, maar over de landgrenzen heen een uitstekende reputatie genieten. Designers zoals Werner Aisslinger, Peter Maly of Marie Schmid Schweiger ontwerpen meubels voor Conmoto – en kijken daarbij steeds naar de design aanspraken van het bedrijf. Zoals Conmoto zegt: Rechte lijnen, rechte dingen. Niets aan toe te voegen.  

Read More