Algemene voorwaarden cadeaubonnen en kortingscodes

Speciale aanbiedingen met kortingscodes

In het algemeen zijn kortingscodes (bijv. seizoensgebonden aanbiedingen, nieuwsbriefregistratie, bedrijfsvoordelen, Idealo, etc.) niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen en cadeaubonnen, tenzij dit specifiek wordt gecommuniceerd. Bovendien zijn de kortingscodes niet van toepassing in combinatie met korting bij bankoverschrijving. In geval van een volledige teruggave vervalt de kortingswaarde. In het geval van een gedeeltelijke teruggave wordt de kortingswaarde alleen gecrediteerd als de minimale bestelwaarde voor de ingehouden artikelen is bereikt. Anders kan de korting niet worden gecrediteerd.


Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld bij een bestelling op design-bestseller. Ze zijn slechts één keer geldig tot de vervaldatum, die op de voucher staat vermeld of tenzij die op een andere manier is gecommuniceerd (bijv. per e-mail). De waarde van de cadeaubon wordt automatisch van uw factuur afgetrokken wanneer de opgegeven code bij het plaatsen van uw bestelling in het winkelwagentje wordt ingewisseld. U kunt maximaal één code per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.


Promoties Design Week 2020

In het kader van onze Design Week 2020 van 22 tot en met 30 november 2020 zullen verschillende kortingscodes actief zijn. Deze zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, setaanbiedingen en cadeaubonnen. Bovendien zijn de kortingscodes niet geldig in combinatie met kortingen voor betaling via bankoverschrijving. De volgende fabrikanten zijn uitgesloten van deze kortingscode-acties: Petite Friture, Tobias Grau, Kartell, Vitra, Fermob, Occhio, Janua, Qlocktwo, Foscarini, Cassina, Muuto, Moormann, Dedon, Weishäupl, fatboy, Freifrau, USM Haller, Freistil Rolf Benz, Le Klint. Bij een volledige teruggave vervalt de kortingswaarde. In het geval van een gedeeltelijke teruggave wordt de kortingswaarde alleen gecrediteerd als de minimale bestelwaarde voor de behouden artikelen is bereikt. Anders kan de korting niet worden toegepast.