60 Kruk

Ontworpen door Alvar Aalto

UVP
incl. 21% BTW
Laden...
slechts bij bankoverschrijving
poten berken / zitting berken poten berken / zitting geel poten berken/ zitting groen poten berken / zitting laminaat wit poten berken / zitting oranje poten berken/ zitting wit poten berken / zitting zwart wit zwart
Miles & More
Eigenschappen

Merk Artek

De 60 kruk van Artek is de standaardkruk. De kruk werd ontworpen in 1933 door Alvar Aalto. De ronde, gebogen poten vormen de basis van veel designmeubilair. De goed gevormde kruk is stapelbaar. Het artikel wordt gedemonteerd geleverd voor zelf-montage.
Leveringsomvang
Materiaal
Afmetingen
Gegevens
Klantenbeoordeling
Het product heeft nog geen beoordelingen
Direct beschikbare varianten

Collectie

Artek - 66 Stoel

Artek 66 Stoel

vanaf  + 1
Artek - 69 Stoel

Artek 69 Stoel

vanaf  + 4
Artek - E60 kruk

Artek E60 kruk

vanaf  + 6
Artek - NE60 kinderkruk

Artek NE60 kinderkruk

vanaf 
Artek
In 1935 werd het Finse bedrijf Artek opgericht door vier jonge designers, die een moderne aanpak nastreefden voor de inrichting van alledaagse ruimten, stadsplanning, design en architectuur. Het idee van de oprichters: moderne meubels en woningdecoratie presenteren en verkopen. Tot op de dag van vandaag is Artek deze idealistische en innovatieve gedachte trouw gebleven en zo verrast het bedrijf zelfs zo'n 80 jaar na zijn oprichting met moderne designproducten die functionaliteit en tijdloze esthetiek combineren. Door hun veelzijdigheid zijn de meubelen van het Finse label zeer veelzijdig en geschikt voor zowel particuliere woonruimten als openbare ruimten, zoals musea, scholen, hotels of kantoren.

Recent bekeken producten